piiiiiiiiiiip

Åååååå guud vad jag är trött!! Jag blir så himla trött av, och på, den här vintern!!! Jag känner att jag har så mycket intressant att skriva ... Iallafall nu piiper det i mitt vänstra öra, det är det örat jag har en hörlur i :) fast jaglyssnar inte på pipmusik eller så jag lyssnar på vanlig musik, och jag lyssnar jättelågt! Mina öron är typ jättekänsliga idag, om jag lyssnar på hög musik så känns det läskigt i mina öron.
Nu har jag ett problem. Jag ska göra en produkt tills imorgon och jag vet inte vad jag ska göra alls.
Jag måste sluta lyssna på musik nu för det piper fortfarande i mina öron, kan man få tinitus så lätt?
Nej det tror jag inte. Piiiiiiiiiiip :)


Jag <3 paint !

För en perfekt dag... :)




en fin dag

Hej, idag råkade jag radera det jag skrev så jag orkar inte skriva mer. Trevlig dag idag :D

kajsa har kliip sig och jag och GretA har målat naglarna :)


HEJ.

Jag fattar inte en sak. Varför blir det bra när man inte vill det och varför blir det dåligt när man vill at det ska bli bra? O.o Anstränger jag mig så blir jag närstan alltid missnöjd men omm jag bara struntar i allt och skiter i resultatet så tycker jag att det blir OK. Nu lyssnar jag på The arrivial of baby Harry och saknar harrypotter första filmen (och boken) sååå mycket!! Måste se den snart men orkar inte göra det ikväll :) Igår gick jag och lade mig klockan nio (!!!!) och sov vid den här tiden, kan inte fatta att jag var så trött.

Iallafall det bästa som har hänt mig idag är att jag återupptäckte Elastic Bush och då blev jag glad. han är rolig.

http://www.spela.ws/spel/Humorspel/Elastic+Bush.html

hej då


GGGAAAAAAAHHHHHHHHH!

Idag vaknade kl tio och det FÖRSTA jag tänkte på var rapporten. Jag fattar inte varför, jag har typ bestämt mig för att jag inte ska bry mig...??? AJa därför är jag på , ehm, inte bra humör idag, inte alls. ÅÅHH jag vill bara skriika eller klämma ut all tandkrän ur en tandkrämstub! Det påminner mig om att jag inte har borstat mina tänder iadg :) har faktiskt inte gjort nåt typ, men hallå det är helg?!? Om jag lägger min mobil på min dator så slutar internet att fungera :D nej det är inte så kul det tar typ tio minuter innan den blir bra igen, fast jag fattar aldrig vad det är jag gör som gör att den blir bra...Idag känner jag mig sååå djup, hahha jag tror jag börjar bli sjuk, det brukar hänga ihop tror jag. Dumbeldore har precis dött :(, det är fortfarande lite sorgligt när jag läser det, fast det kommer inte som en överaskning precis, jag är arg på honom nu. 
Vi hade inget gott frukost hemma så jag blev arg på mamma för att hon inte köpt nåt så jag kastade min macka på golvet, smörsidan hamnade deråt så den gled på golvet sedan gick jag idet så mina fötter blevsmöriga :(  Sedan bakade jag scones till bara mig och då blev mamma och pappa arga för att jag inte uppskattade att de gjorde massa saker och att jag bara bakade till mig, jag sa att de fick smaka men då ville de inte det! Barnsligt.

Nu lyssnar jag på fur elise på spotify, allt annat låter som buller i mina öron. Jag hatar den! Alla spelar den och den bara upprepar sig heela tiden. Jag kommer nog få ont i huvudet snart :(
Idag skulle jag och LInnea simmat men vi orkade inte, vi kommer typ aldrig göra det. Hoppas att Han glömt det helt. Jag känner mig lat.

Jag känner mig sjuk, godnatt. Eller galen.


RSS 2.0